Over dot info

Dot info is de naam voor de website www.alliance-healthcare.info. Het is het communicatieplatform van Alliance Healthcare waar de processen tussen farmaceutische groothandel en apotheek transparant worden weergegeven.

Klanten van Alliance Healthcare kunnen nadat ze ingelogd zijn veel informatie inzien over bijvoorbeeld de orders van de eigen apotheek, de voorraad in de vestiging maar ook alle productinformatie. De website is direct gekoppeld aan de systemen van Alliance Healthcare zodat de informatie altijd actueel is.

Dot info is opgezet volgens de filosofie dat de informatie van Alliance Healthcare ruimer beschikbaar moet zijn dan alleen tijdens kantooruren. De geneesmiddelenvoorziening moet immers 24 uur per dag en zeven dagen per week geregeld zijn. Dot info maak het mogelijk om op ieder moment van de dag het assortiment van Alliance Healthcare en allerlei managementinformatie van de apotheek in te zien.

Alliance Healthcare heeft bij de totstandkoming van dot info uitgebreid geluisterd naar de wensen van apotheekhoudenden. Met die wensen zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is een communicatieplatform waar apotheekhoudenden zelf veel zaken kunnen afhandelen en informatie kunnen vinden.

Please ignore